CATEGORII
 • ACASA
 • DESPRE NOI
 • VIDEO
 • AUDIO
 • GALERIE FOTO
 • REPERTORIU
 • SERVICII
 • PARTENERI
 • CONTACT
 • Muzica de nunta de calitate,doar la noi pe site!
  Cea mai buna muzica de petrecere si muzica de nunta!
  Pentru o petrecere reusita, nu ezitati sa ne contactati!
  Folcloric.ro
  Oferta speciala
  Dans oriental
  Nunta la romani
  DESPRE NOI
  Fanita Modoran Solista muzica de petrecere
  FANITA MODORAN
  Solista vocala -muzica populara,muzica usoara
  O voce remarcabila cu un stil de interpretare original, talentata la folclor care a luat mai multe premii si locul I in topul radio, pentru muzica de Vlasca. Si-a format un bogat repertoriu de muzica de petrecere,muzica usoara si folclor romanesc.A inceput cariera muzicala inca de cand era copil(de la varsta de 14 ani), participand la multe concursuri si festivale de muzica; Este absolventa a Facultatii de Muzica din Bucuresti,sectia Pedagogie Muzicala. A avut aparitii la diferite posturi TV:Kanal D,Etno TV,OTV,TVR,Taraf TV,etc.
  elena Popescu Solista muzica populara
  ELENA POPESCU
  Solista vocala-muzica populra,muzica usoara
  O voce deosebita in lumea muzicala atat in tara cat si in ,vocea si talentul i-au fost intotdeauna remarcate si apludate.Are o experienta de 20 de ani in domeniu ,profesand ca solist vocal in diferite restaurante si baruri din tara si strainatate.Abordeaza cu usurinta orice gen muzical:de la muzica usoara(romaneasca si straina) la muzica populara,folclor,muzica lautareasca.A avut nenumarate aparitii tv,la diverse televiziuni:TVR,Etno Tv,Favorit,Kanal D
  OVIDIU CHIRILA clape KORG
  OVIDIU-VLAD CHIRILA
  Clape,Solist vocal-muzica populara,manele
  Un instrimentist de exceptie, abordeaza cu maxim profesionalism multe genuri muzicale atat ca solist vocal cat si ca instrumentist. A infiintat formatia OVIDIU BAND" in anul 2008.Este absolvent al Facultatii de Muzica din Bucuresti,sectia Pedagogie Muzicala.Felicitarile din partea organizatorilor la sfarsitul unei petreceri sunt pentru el la fel de importante ca cele de la sfarsitul unui mare spectacol pe scena. .
  Dan Petreata Giurgiu acordeon
  DAN PETREATA
  Acordeon - muzica populara,cafe-concert,jazz
  Un virtuos instrumentist, provenind si el dintr-o familie de muzicanti, din Giurgiu. A inceput prin a canta la acordeon in copilarie. Canta foarte multe stiluri si genuri muzicale cu o maiestrie ce nu poate trece neobservata: jazz , cafe-concert, muzica populara,muzica de petrecere,folclor,manele,etc. Talent si daruire, har si sensibilitate, exigenta si multa munca, iata cateva din trasaturile unui artist care merita ascultat.
  Relu Stefan Giurgiu vioara
  RELU STEFAN
  Vioara-muzica populara,cafe-concert,jazz
  Relu Stefan este un instrumentist de valoare si un virtuoz al viorii. Provine si el tot din Giurgiu, unde activeaza ca instrumentist in cadrul ansamblului din acelasi oras. Si-a inceput cariera muzicala la Fratesti (orasul natal).Canta foarte multe stiluri muzicale cu o maiestrie ce nu poate trece neobservata, de la muzica populara, muzica lautareasca pana la cafe-concert, jazz, muzica usoara.
  www.nuntalaromani.ro