CALENDAR DE NUNTA OVIDIU BAND
Acasa    Despre noi    Video    Audio    Galerie foto    Repertoriu    Servicii    Parteneri    Contact   
             CATEGORII
 • ACASA
 • DESPRE NOI
 • VIDEO
 • AUDIO
 • GALERIE FOTO
 • REPERTORIU
 • SERVICII
 • PARTENERI
 • CONTACT
 • Muzica de nunta si muzica live de calitate,doar la noi pe site!
  Cea mai buna muzica de petrecere si muzica de nunta!
  Pentru o petrecere reusita, nu ezitati sa ne contactati!
  Oferta speciala
  Dansuri orientale
  CALENDARUL NUNTII
  8- 12 luni inaintea casatoriei
  Inainte de toate trebuie sa stabiliti data nuntii si apoi locul unde va avea loc petrecerea; nu trebuie sa uitati ca perioada iulie-septembrie este cea mai aglomerata in ceea ce priveste nuntile sau botezurile. Obiceiul este de a reuni cele doua familii pentru a stabili stilul si derularea casatoriei si a petrecerii. Aceasta este cea mai buna metoda pentru ca fiecare parte sa se simte implicata in deciziile ce vor fi luate. Este momentul sa stabiliti locul ceremoniei religioase. Receptia si masa au cel mai important rol in bugetul nuntii.Pentru o nunta reusita alegeti formatia "OVIDIU BAND" si echipa Nunta la romani.
  5 – 8 luni inaintea casatoriei
  In primul rand stabiliti bugetul alocat casatoriei. Este momentul sa va ganditi la rochia de mireasa – un lucru delicat. Trebuie sa fiti asistata de parinti, o ruda sau o prietena. Consultati mai multe magazine pentru a va face o idee asupra noilor tendinte si incercati mai multe rochii pentru a nu regreta nimic. Puteti alege solutia unei croitorese care prezinta avantajul de a avea rochia pe care v-o imaginati si care sa corespunda stilului nuntii. Stabiliti lista invitatilor, lucru necesar pentru a sti cate invitatii sa comandati pentru nunta d-voastra.Contactati echipa "Nunta la romani"!
  3 – 5 luni inaintea casatoriei

  Alegeti si comandati invitatiile si eventualele carduri de masa si meniuri si puteti incepe sa le trimiteti. Comandati cu cel putin 5 invitatii mai mult decat lista dvs. de invitati. Informati-va asupra serviciilor necesare desfasurarii nuntii: DJ, formatii nunta, sonorizari, filmari, fotografii, baloane, aranjamente florale etc. pentru o nunta deosebita.Nu trebuie sa uitati de planificarea lunii de miere.
  Mireasa face prima proba a rochiei de mireasa;de preferat este ca mireasa sa fie insotita de cineva care sa poata repera orice posibil defect. Nu trebuie sa va grabiti; cercetati cu atentie rochia de mireasa.Este momentul ca mirele sa-si aleaga costumul/smokingul care poate fi in culori sobre pentru mirii “clasici” si in culori mai pale (bleu, crem) pentru mirii “originali”.Contactati echipa "Nunta la romani"!

  2 – 3 luni inaintea casatoriei
  Stabiliti furnizorii de servicii de nunta si platiti avansurile cerute de fiecare. Trimiteti si ultimele invitatii, daca nu ati facut-o deja. Puteti face si o proba pentru coafura si machiajul din ziua nuntii.
  Mergeti la restaurant si decideti asupra meniului si posibilitatilor de decorare a salii.Comandati bijuteriile si toate accesoriile care ati considerat ca va sunt necesare pentru o nunta ca la romani.
  Informati-va asupra actelor necesare pentru oficiul starii civile.Contactati "Nunta la Romani"
  1 – 2 luni inaintea casatoriei
  Este timpul sa va ganditi la tortul miresei, daca acesta nu este asigurat de restaurant. Comandati verighetele,buchetele si lumanarile de nunta. Si nu uitati jartiera! Incepeti sa repetati pasii de vals (in cazul in care ati decis ca primul dans sa fie un vals) sau muzica live cu formatia "Ovidiu Band".
  Inainte cu 2 saptamani
  Mergeti la oficiul starii civile pentru a va depune actele. Contactati furnizorii de servicii pentru confirmari:echipa 'Nunta la romani"si Ovidiu Band,va ofera informatii de nunta complete,de la A la Z.
  1 – 2 saptamani inainte de casatorie
  Este perioada cand se desfasoara petrecerea burlacilor, petrecerea miresei sau petrecerea mirilor.
  Contactati invitatii care nu au raspuns pana acum si stabiliti lista finala a invitatilor. Ridicati verighetele de nunta daca nu ati facut-o pana acum. Faceti confirmarile pentru luna de miere.
  Saptamana dinaintea nuntii
  Stabiliti sarcinile fiecarui parinte(socru) si prieten apropiat pentru a scapa de alte griji inutile.
  Stabiliti un program pentru ziua nuntii si nu trebuie sa va faceti griji pentru eventualele intarzieri. Ziua nuntii este ziua voastra si nu trebuie sa va ingrijorati de intarzierea la primarie, biserica sau restaurant, indiferent de ce spun ceilalti invitati. Cu o zi inainte de nunta puteti merge la o sedinta de masaj pentru relaxare.Mirele si mireasa trebuie sa fie in forma buna pentru o nunta de vis,speciala.
  Ziua nuntii
  Alocati timp suficient pentru a va imbraca, pentru coafura si machiaj. Nu va grabiti cand faceti fotografiile de nunta, indiferent daca apelati la un studio foto sau mergeti undeva in aer liber. Nu grabiti profesionistii echipei "Nunta la romani",angajati (fotograful, cameramanul, alti furnizori).
  Noi va dorim o nunta minunata, de neuitat si cele bune, toate sa se-adune!
  www.nuntalaromani.com